Velkommen til
Sønderborg Tennisklub

Vi råder over et af Danmarks smukkest beliggende udendørsanlæg med hele otte udendørs grusbaner i Kurhusskoven på Hertug Hans Vej. Herudover har vi en indendørs hal med tre hardcourt baner.

Vi er en klub på omkring 450 medlemmer, og der er endnu plads til lidt flere.

Gennem sæsonen er der flere muligheder for at spille tennis og hygge sig med andre spillere. Der er fx drop-in tennis, juniortræning, seniortræning, Kom & Spil, 60+ og meget mere.

Vi afholder også hvert år klubmesterskaber, og så kan vi godt lide at afslutte et socialt arrangement med en ringriderpølse - man er vel i Sønderjylland!

Kig dig omkring på hjemmesiden, og skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på banen!
 
 

LINAK Elite Camp 2017

Sønderborg Tennisklub gentager en succes og afholder igen i år LINAK Elite Camp med Anastasiya Yakimova som head coach. Læs invitationen HER

 
Breddetræning - Sommer 2017 voksne
Se en oversigt over tilbud til voksne HER
 
Drop-in
Onsdags drop-in er i år flyttet til torsdage kl. 18.00-20.00. Kontaktperson er Leif Aas Andersen
 

Drop-in for begyndere og letøvede. 

Husk der er begynder/let øvet drop-in med start mandag d. 19. juni. Det er kl. 17.30-19.00 på bane 5.

 
Tennis-albue?
Den rigtige teknik er helt essentiel for at undgå skader, så meld dig til et træningshold hvis du gerne vil lære nyt. Er skaden sket kan du læse lidt gode råd fra en læge her  
 
Skal du betale kontingent/opdatere betalingskort?
Start med at logge ind på siden. Klik på "Brugermenu" i øverste højre hjørne. Klik herefter i drop-down menuen på "Mine tilmeldinger". Et stykke nede på siden står der med rødt "Fejl! Dine kortoplysninger skal opdateres". Klik på "Opdater nu". Opdater dine kortoplysninger. Nu kan du gå ind under punktet "BANEBOOKING" øverst, og herefter klikke på "Betal her" for at betale dit kontingent.
 
 
 
 
 
 
 
 

Seneste nyheder

Kommende events