Velkommen til
Sønderborg Tennisklub

Vi råder over et af Danmarks smukkest beliggende udendørsanlæg med hele otte udendørs grusbaner i Kurhusskoven på Hertug Hans Vej. Herudover har vi en indendørs hal med tre hardcourt baner.

Vi er en klub på omkring 400 medlemmer, og der er endnu plads til lidt flere.

Gennem sæsonen er der flere muligheder for at spille tennis og hygge sig med andre spillere. Der er fx drop-in tennis, juniortræning, seniortræning, Kom & Spil, 60+ og meget mere.

Vi afholder også hvert år klubmesterskaber, og så kan vi godt lide at afslutte et socialt arrangement med en ringriderpølse - man er vel i Sønderjylland!

Kig dig omkring på hjemmesiden, og skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på banen!
 
 

Tennis arrangement for os alle – også dig!

Lørdag den 26. august fra kl. 14 skal du være med til arrangement i tennisklubbenJ

Har du været i tennisklubben i mange år eller er du ny i tennisklubben, yngre eller ældre, ”på træning” eller ”sammen med din faste makker” det er underordnet! Kom og vær med og hyg dig i din tennisklub.

Elite tennis, jazz musik, sjov hvor børn møder voksne i kamp, fælles spisning for alle, fine præmier fra klubbens sponsor HEAD….. kom og vær med! Og tag dine tennis venner med......

Programmet er

  • 14:00 Singler starter. Topkamp i 1. division herrer STK mod Horsens. Kampen er meget afgørende for STK. Hvis ikke du før har været nede til ”live” tennis kamp, så er det nu. Du vil overraskes over intensiteten og spillet!

  • 15:30 ”Spil, støt og vind”. I pausen mellem singlerne og doubler, laver vi konkurrencer , hvor klubbens voksne medlemmer kan ”støtte ungdomsarbejdet ekstra”. Læs mere nedenfor*

  • 16:00 De afgørende doubler begynder. Det er her de afgørende sejre skal hentes hjem

  • 17:00 Chris Schmidt med kvartet spiller pragtfuld jazz musik. Nyd stemningen til ”en øl efter kampen”.

  • 18:30 Spisning. Bella Italia leverer deres velkendte pasta buffet. Tilmelding og betaling på 100 kr. https:\\stktennis.dk\event. Øl, vand og vine fra Wohlenberg Vinhandel kan købes. (”Først til mølle” princip. Maks 80 deltagere)

  • ……. Fest?

Vi håber at se ALLE medlemmer på anlægget i løbet af eftermiddagen, og at rigtig mange af Jer vil være med til fællesspisning.

Vel mødt

Bestyrelsen

PS: Kun fællesspisningen kræver tilmelding - ellers fri adgang!

 
 
Breddetræning - Sommer 2017 voksne
Se en oversigt over tilbud til voksne HER
 
 

Nyhedsbrev august 2017Læs det HER 

 

JuniorTour tennisstævne i Aabenraa
Har du lyst til at prøve dig selv af i en turnering? Så deltag i JuniorTour, og få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og unge tennisspillere.

Tilmeld dig her 

 
Træning
Husk, træning begynder igen på mandag den 14. august på banerne på Hertug Hans Vej.
 
 
 
 
Drop-in for begyndere og let øvede. 

Husk der er begynder/let øvet drop-in hver mandag. Det er kl. 17.30-19.30 på bane 5.

  
Tennis-albue?
Den rigtige teknik er helt essentiel for at undgå skader, så meld dig til et træningshold hvis du gerne vil lære nyt. Er skaden sket kan du læse lidt gode råd fra en læge her  
 
Skal du betale kontingent/opdatere betalingskort?
Start med at logge ind på siden. Klik på "Brugermenu" i øverste højre hjørne. Klik herefter i drop-down menuen på "Mine tilmeldinger". Et stykke nede på siden står der med rødt "Fejl! Dine kortoplysninger skal opdateres". Klik på "Opdater nu". Opdater dine kortoplysninger. Nu kan du gå ind under punktet "BANEBOOKING" øverst, og herefter klikke på "Betal her" for at betale dit kontingent.
 
 
 
 
 
 
 
 

Seneste nyheder

Kommende events