Gode lokale tennisresultater i SYDBANK-Cup

STK var i weekenden vært for en afdeling at Dansk Tennis Forbunds Vintertour

Der blev afviklet to rækker; U12 piger og Senior Herrer.

Hos pigerne var det nogle af landet absolut bedste spillere, som deltog i en kategori 1 turnering. Og Sønderborg havde to spillere, som kunne kvalificere sig. Louise Fisker måtte se sig slået i første runde, mens Sønderborgs Alina Boysen, der er i Top 25 i Danmark, var 2. seedet.

Alina holdt flot sin seedning og kom i finalen, hvor hun mødte den 1. seedede Kolding- pige Felicia Damm Nielsen. Her var den stærke Sønderborg-pige dog uden chancer og tabte.

Herrerækken var en kategori 2 turnering, dvs. at top 15 i Danmark ikke kunne deltage. Det gav fin plads til Sønderbogs egne spillere. Og med nu to divisionshold, var der mange lokale spillere, som fik chancen for at vise resultater individuelt. Og det gjorde de; Sønderborgs Christopher Wejs der pt. er nummer 18 i Danmark var seedet 1 og efter et par lette runder, hvor Sønderborg spilleren ikke afgav et eneste parti, blev det til en spændende semifinale mod lokalrivalen Andrei Popa.

I et velspillet første sæt, blev det til et enkelt brud og det rakte. Men Andrei Popa ville det anderledes og tog de første 3 partier i andet sæt, inden Christopher Wejs fik tempoet yderligere i vejret og kunne tage de sidste 6 partier til en samlet sejr på 6-3 6-3.

Den helt store positive overraskelse stod Emil Stegman Mikkelsen for. Emil spiller første single på klubbens 2 divisionshold, og den hårdt tjente erfaring gav udslag mod turneringens 2. seedede, George Radu fra Viborg. Emil Mikkelsen var nede med 1-6 2-5, men blev ved at tro på muligheden og kom flot igen og vandt efter et intenst 3. sæt med cifrene 1-6 7-5 6-4. Kræfterne rakte desværre ikke til sejr i den efterfølgende kamp, som blev tabt marginalt 5-7 3-6.

Det gav plads for den 4. seedede Alexander Stage, Fruens Bøge, Odense, som dog ikke kunne stille noget op i finalen mod Sønderborgs Christopher Wejs, som vandt sikkert 6-1 6-3, og dermed sikrede lokal sejr i SYDBANK-Cup.

 
 

Seneste nyheder

Kommende events