Sønderborgs stærke tennispiger

STK piger i finalerne i U14, U16 og U18 – og nu også 1. division udendørs

Da der i weekenden blev afhold finale stævne om de Jyske mesterskaber, var de pigespillerne der gjorde sig bemærket.

Sønderborg var igen repræsenteret med fint mange spillere i alle aldre og kategorier. Men da de indledende runder var afviklet stod kun pigenavnene tilbage, da programmet for finalestævnet kom ud. I ikke mindre end 3 af finalerne var der piger i finalerne.

I U14 double var det Christine Carlsen Schmidt som spillede sammen med Filippa Gaba Hansen, Kolding. De 2 spillere kunne dog ikke stå distancen og tabte relativt klart til et stærkt spillende Skovbakken par.

Loote Argo var i U16 den der var tættest på en sejr. Efter et meget flot spillet 1 sæt, hvor Esbjerg Tennis klubs Cecilie Buch blev holdt bag Sønderborg spilleren som vandt 75. Loote Argo var desværre sin egen hårdeste modstander i 2 sæt og Esbjerg spillerne fik troen på en sejr og kunne hente en samlet sejr på 75 36 26.

I U18 var det et nyt spændende STK navn der var at finde. Sonja Dobrowolski bor i Flensborg, men har sammen med tennis kammeraten Frederik valgt at tage turen til Sønderborg flere gange m ugen. Det blev dog ikke til en sejr til Sonja Dobrowolski, som efter en meget lige og spændende kamp måtte se sig besejre af Esbjerg Tennis klub storesøsteren Camilla Buch med 57 57.

Endnu en Sønderborg pige kunne have gjort ”rækken” af piger Sønderborg piger i finalerne endnu længere, men som en af favoritterne i U12 Alina måtte desværre blive i Sønderborg med sygdom.

Med finaledeltagelsen venter der spillerne flere point til landsranglisten, hvor Alina lige nu er nummer 12, Christine nummer 5, Loote nummer 21 og Sonja nummer 56, da hun er meget ny på listen i Danmark.

1. division venter – også udendørs

STKs ”finalepiger” er allerede grundstammen på klubbens 1 divisionshold indendørs. Her er holdet pt. placeret som nummer 2 en kamp mindre end nummer 1 Aarhus 1900.

Så med de fine resultater både individuelt og som hold, var Dansk Tennis forbund ikke sene til at tilbyde Sønderborg Tennis klubs piger en ledig plads i 1. division udendørs. Sidste år spillede holdet her i 2 division og var i ”knald eller fald” kamp op oprykning. Det glippede, men holdet får nu igen chancen for at vise at de høre til i 1. division.

Holdets næste kamp er på hjemmebane søndag den 26.2 kl 11:30. Her bliver det topopgør mod Aarhus 1900 som er ubesejrede og føre rækken.


Billede 1: Christine er nr. 2 fra venstre. Billede 2: Loote står til højre Billede 3: Sonja står til venstre. 
 

Seneste nyheder

Kommende events