Genvalg i Sønderborg Tennisklub

STK holdt lørdag standerhejsning og generalforsamling

Det var ca. 50 forventningsfulde deltagere, som i et glimt af forårsolen længselsfuldt kunne synge med på ”Kom maj du søde milde”, mens klubbens vimpel gik til tops ved det lille klubhus i Kurhusskoven.

Tennisklubben kan for femte år i træk se tilbage på et år med vækst og fremgang, stik imod hvad der gælder på landsplan, hvor man nu har sat en række initiativer i gang for at vende udviklingen.

Og det blev et år med store investeringer både på at i istandsætte omkring banerne udendørs på Hertug Hans Vej og med nyt lys og gulv i hallen på Tennis Alle 1. Initiativer som medlemmerne udtrykte stor tilfredshed med.

De tre bestyrelsesmedlemmer på valg; Lene Duus, Jens Herborg og Peder Helmuth Hansen fik derfor lov til at fortsætte det gode arbejde.

Andrei Popa ny i bestyrelsen – den gode historie
Klubben kunne takke Susanna Esbensen, som efter fem år som ansvarlig for klubbens Sports- og Elite udvalg, har valgt at træde lidt i baggrunden. Det betød, at Andrei Popa blev nyvalgt til bestyrelsen.

Andrei er en af de positive historier om integration via det danske foreningsliv. Andrei startede som spiller i klubben straks han var ankommet for at læse til ingeniør på Alsion. Han blev en fast del omkring klubbens divisionshold og blev træner for klubbens yngste. En rolle han var fantastisk til og det blev til Sydbanks lederpris og et spot i TV2 syd!

Siden har han været primus motor bag etableringen af træning for voksne. En rolle som gjorde ham til Årets STK’er i 2014.

Som ny i et andet land er det altid et spørgsmål; skal man blive eller skal man retur til sit udgangspunkt. Og ikke mindre end 3 gange har der været planlagt afskedsfest for den vidt favnende rumæner. Og mon ikke klublivet i STK har været en god grund til at den dygtige elite studerende har kunnet fastholdes i Danmark til trods for gode tilbud fra udlandet. Blivende i Sønderborg, kan han nu påbegynde en PhD på Syddansk Universitet.

Og med en plads i STKs bestyrelse kan han så samle begyndende ledelseserfaring og fortsætte den positive integration!

 
 

Seneste nyheder

Kommende events