Tennis: STK taber en vinder 

 

Christopher Wejs mange sejre på STKs divisionshold efterlader et tomrum.

Efter et år på college i USA har Christopher Wejs valgt at afbryde ”det amerikanske eventyr” for målrettet at begynde på HA på CBS. Derfor har STK kunnet glæde sig over Christophers mange sikre sejre i endnu en udendørs sæson, 7 af 8 kampe blev vundet denne sommer. 

Men med skiftet til København er det slut i STK. Træning og spil fortsætter Christopher Wejs i  Kløvermarken Tennis Klub, der som STK spiller i 1. division. Elite Divisionsklubberne var eller hurtigt ude efter STK-spilleren, da rygtet i foråret begyndte at løbe. ”Men studiet og studiejob skal have prioritet” siger STK spilleren, som igennem de seneste 6 år har været et sikkert ”vinderkort” på STKs hold. 

Det startede med en nominering til Årets talent og ophold på bl.a. den tyske tennis landsholds skole i Hannover og gode resultater i Tennis Europe turneringer under junior årene, der blev rundet af med en dansk rangering som nummer 3.

Allerede som 13 årig debuterede Christopher Wejs i 2012 på senior divisionsholdet, og det blev til en flot kamp statistik. Med en rangering lige under sin bror Andreas Wejs, kunne Christopher tage rollen som ”det sikre kort”. Kun 24 af de 154 mulige kampe har Christopher ikke spillet (heraf 16 pga.  ophold i USA). Det er blevet til imponerende 90 sejre i 130 kampe.

Sammen med sin bror Andreas Wejs er det blevet til et par ubesejrede sæsoner i double, hvor de også sammen er blevet jyske mestre.  Senest slog Christopher Wejs lørdag den nyslåede danske mester i U18, Emil Okkels fra Fr. Bøge, som 2. single på STK 1. divisionshold, mens det blev til sommerens eneste og ærgerlige nederlag i double. 

Christopher Wejs afgang giver selvfølgelig hovedbrud siger cheftræner Frank Petersen, der omvendt er stolt over at kunne aflevere endnu en af sine stærke spillere til en af de andre gode danske klubber. Vi håber dog fortsat at få Christopher at se som hyppig gæst og får han hjemve, så er han selvfølgelig velkommen tilbage på holdet næste sommer. Klubben kommer ikke bare til at savne Christophers sejre på 1. holdet, men også på træningsbanen, hvor han altid gik forrest med en bidende seriøs indstilling, og som træner og forbillede for klubbens unge spillere slutter cheftræneren.