Hvordan kommer jeg i gang med at spille tennis i STK?

I Sønderborg Tennisklub (STK) er der flere måder at komme i gang. Det er helt afhængig af din alder, dine forudsætninger og dine ønsker. Derfor er det vigtigt, at du finder de rigtige informationer. Vi har forsøgt at opdele informationerne i de forskellige kategorier. Men det kan være svært at finde rundt på alle siderne! Hvis du er bare det mindste i tvivl, så kontakt en af de personer der henvises til på siderne, eller gå til menupunktet og find kontaktoplysninger på et af bestyrelsesmedlemmerne. Ring op, så vi vil forsøge at hjælpe dig videre -
 
Vi har nedenfor listet nogle hovedgrupper, hvor du forhåbentligt kan "finde dig selv" -  
 1. Ungdoms- eller seniorelite spiller (*seniorelite er de spillere som er med i 1-2 holds truppen)

 2. Senior dvs. mere end 18 år

 3. Studerende 15-25 år, som ikke ønsker træning mv, som det findes for gruppen "

 4. Familie tennis

Nederst på denne side finder du helt generelle informationer om hvordan du skal oprette profil, betale kontingent osv. Alle i klubben skal være medlem og have betalt kontingent. (Eneste undtagelse er spillere fra andre klubber, som om vinteren bruger STKs hal. De skal betale "Vinterkontingent" i lighed med STKs egen spillere, men behøver ikke et egentligt medlemskab af STK).  
 
Ungdoms- eller seniorelite spiller
 
I denne gruppe er du alt fra 4 år til senior på 1 eller 2 hold. Fælles gælder, at du ønsker at gå på klubbens træningshold med det mål, at spille kampe på klubbens hold osv. i takt med at du bliver "god til tennis".
 
Der er rigtig mange træningshold at vælge i mellem. Se punktet "Træning". Tiderne her er vejledende. Træneren laver en detaljeret plan over hvem der spiller hvornår inden for disse træningstider. Hvornår og med hvem du kommer til at spille, vil afhænge af din kunnen og alder, tilhørsforhold mv.
 
Derfor skal du som ungdoms- eller seniorelite spiller enten
 • (Hvis du allerede har spillet meget i en anden klub eller tidligere) Mød op i de nævnte træningstider og få talt med klubbens hovedtræner Frank Petersen eller en af  assistenttrænerne eller Lea Mikkelsen fra Sports- og eliteudvalget, som ofte vil være at træffe ved banerne
 • Hvis du er ny, så mød op MANDAG på "Introduktionsholdet". Her spiller man med nogle gange og bliver så anvist hvilket hold man skal fortsætte på
 • Ring til en repræsentant for "Sports- og eliteudvalget", gerne Lea Mikkelsen. Se kontaktoplysninger under punktet "Trænere & ledere"  

Læs mere under punktet "Udviklingstrappe", om hvilket forløb du kan forvente med dit tennis i STK

OBS: Al træning følger skolernes ferier. For at træne skal du være medlem

Senior dvs. mere end 18 år 

Måske vil du bare melde dig ind, og spille på egen hånd. Vi oplever dog mere og mere, at vores medlemmer gerne vil gå til træning og drop-in, både pga. det sociale aspekt og for at forbedre sit spil, men også for at finde en makker på samme spilleniveau. Fra forsiden på stktennis.dk kan du klikke på punktet "TRÆNING" i øverste menulinje. Her kan du få et overblik over al træning som tilbydes i klubben.
 
Helt overordnet set tilbyder STK disse fire træningsniveauer: 
 • Voksen introduktion. Et forløb over fire uger (4 x 2  lektioner) Melder du dig efterfølgende ind i klubben får du gratis en ny ketsjer. Forløbet kører kun i maj/juni. Resten af året startes op efter behov
 • Begyndertræning og træning for let øvede
 • Øvede
 • 60+

Læs mere om disse muligheder på menupunktet "Ny i STK" / "Sådan komme du igang - senior" og punktet "Udviklingstrappe".

Studerende 15-25 år, som ikke ønsker træning mv, som det findes for gruppen

Dette er et specialtilbud for unge, som bare vil "úd og spille". Man kan ikke booke baner eller deltage i træning og er henvist til at spille når banerne står ledige.
 

Familietennis

Man melder sig her til som hhv. ungdomsspiller og almindelig voksen, men klubben har nogle aktiviteter, målrettet at børn og forældre kommer til at spille sammen/samtidigt.  

Generelle oplysninger om medlemskab, tilmelding osv.   

Medlemskab - og hvad koster det at spille tennis?

Alle der spiller i STK skal være medlem af klubben og betale kontingent.

(Eneste undtagelse er spillere fra andre klubber, som om vinteren spiller i hallen. De skal i lighed med STKs egne medlemmer betale
Vinterkontingent. Se "Event")
 
Kontingent er aldersafhængigt.

Senior over 25 år

880 kr.

Senior 18-25 år

600 kr.

Junior 14-17 år

550 kr.

Junior 8-13 år

300 kr.

Junior 0-7 år

Medlem via Sponsor - OJ

150 kr.

150 kr.


Specielle medlemskaber (man kan ikke reservere/booke baner)

Passivt medlemskab

150 kr.

Medlem via skole/institution 14-25 år

150 kr. 

Senior spillere , der kan dokumentere medlemskab af en anden lokal klub, kan få 50% rabat på kontingent. (Ret henvendelse til klubbens kasserer.


Familierabat:

Der gives ikke familierabat.

 
Sommersæson
Der startes med standerhejsning ultimo april og fortsættes normalt til udgangen af oktober.
 
Hvordan melder jeg mig ind?
 
Indmeldelse
1. Klik på "Opret profil" på forsiden (øverst til højre)
2. Indtast alle de nødvendige oplysninger
3. Klik "Opret profil" nederst på siden
4. Vælg det kontingent, som passer til din alder
5. Læs og accepter STKs betingelser
6. Følg vejledningerne på skærmen mht. betaling online.
NB: Hvis du ikke har Dankort, så følg punkt 1-3 og indbetal direkte til banken. Klubbens kontonr. er Sydbank 8010-1091595 . Dit navn skal tydeligt fremgå af bankoverførslen. Klubbens kasserer vil efterfølgende gå ind og markere medlemskabet som betalt. Det anbefales at kontakte kassereren direkte i disse tilfælde.
Så er du medlem og kan gå på banerne og spille - og du kan reservere baner.
 
Reservation af baner
Dette sker også online. Gå til punktet Banebooking. Klik på "Vælg område" i topmenuen.
Klik på den banetid du vil reservere. Reservation foregår altid ½ time ad gangen. Hvis du fx vil reservere i 1½ time, må du lave tre reservationer. Du skal altid vælge mindst én makker at spille med. Både du og din makker får en mail om, at der er reserveret en banetid. Det koster ikke noget at reservere baner.

Gæst

Denne mulighed kan bruges, hvis du undtagelsesvis spiller f.eks. med en spiller fra en anden by. Du vil så blive bedt om at betale 40 kr. per ½ time. Denne mulighed er IKKE tiltænkt for at undgå at betale kontingent , men en ekstra og positiv mulighed for STKs medlemmer, der f.eks. har børn hjemme på ferie osv.

Prøvetime

Har du aldrig spillet tennis før og vil prøve en enkelt gang, så kontakt et bestyrelsesmedlem og aftal en prøvetime.
 

Seneste nyheder

Kommende events