Velkommen til
Sønderborg Tennisklub

Vi råder over et af Danmarks smukkest beliggende udendørsanlæg med hele otte udendørs grusbaner i Kurhusskoven på Hertug Hans Vej. Herudover har vi en indendørs hal med tre hardcourt baner.

Vi er en klub på omkring 400 medlemmer, og der er endnu plads til lidt flere.

Gennem sæsonen er der flere muligheder for at spille tennis og hygge sig med andre spillere. Der er fx drop-in tennis, juniortræning, seniortræning, Kom & Spil, 60+ og meget mere.

Vi afholder også hvert år klubmesterskaber, og så kan vi godt lide at afslutte et socialt arrangement med en ringriderpølse - man er vel i Sønderjylland!

Kig dig omkring på hjemmesiden, og skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på banen!
 

Træning og drop-in for voksne vinter 2018/2019

VIGTIGT! Inden du melder dig til et breddetræningshold, så mød op på holdet først for at se om niveauet passer, og få en snak med træneren.

Alle hold for vinteren 2018/2019 er nu oprettede, se holdbeskrivelserne under punktet TRÆNING øverst på siden. Er du helt ny skal du begynde med at oprette en profil, det gør du ved først at klikke på "Log Ind" øverst til højre her på siden, og derefter vælge "Opret Profil"
 

Nyhedsbrev april 2018 - Læs det HER
Nyhedsbrev september 2017- Læs det HER
Nyhedsbrev august 2017Læs det HER

 

 
 

Visiting/Tourist? Read information here. Rackets and tennis balls can be rented at Sønderborg Campingplads (our neighbor) 

(only summer season) 
 


 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

C POTENTIAL

SØNDERBORG TENNISKLUB er en del af Dansk Tennis Forbunds talentmiljøer, der er etableret i samarbejde med C WorldWide. Samarbejdet og dermed talentmiljøerne går under navnet C POTENTIAL, da det blandt andet handler om at finde potentiale blandt unge tennisspillere i Danmark.

Alle spillere er udvalgt i et samråd mellem sportschef Jens Anker Andersen og SØNDERBORG TENNISKLUB


Læs mere om C POTENTIAL samt samarbejdet mellem Dansk Tennis Forbund og C WorldWide.

 
 
 

Seneste nyheder

Kommende events